A WC illatosítók evolúciója 2.0 újratöltve

WC illatosítók evolúciója 2.0 Újratöltve Leave a comment

Kicsit több, mint egy éve volt a téma a WC illatosítók evolúciója. Az ok, amiért a történet folytatódik, az az, hogy az egyik multi cég megint egy roppant higiénikus perem alatti szerkezettel hozza lázba a “reklámfalókat”. Ez pedig nem más mint egy jó öreg vízimalom.
Úgy tűnik, hogy a csészébe ragasztható matricás album valamiért nem vált be. Mielőtt még megjelentek volna az általam oly nagyon várt folytatásos képregények, a szigetországi cég túlképzett és túlfizetett mérnökei és marketingesei visszatértek a perem alá, a soha el nem pusztítható és időről időre előbukkanó zöld szörnyeik közé. Nehezen akarták elhinni, hogy még itt Európa közepén, széles e hazánkban sem szeret az emberek igen nagy többsége puszta kézzel a csészében kotorászni, mert az illatozó matrica ugye másképp nem kerül a csésze falára.
Így lett az új ötlet egy az öblítővíz által meghajtott pörgettyű, ami csak úgy pörgeti az illatokat a porcelánban ide-oda.
Amúgy egy vízimalmot max. 3 féle dologra használhatunk.
1. Egy romantikus hegyi folyócskán gyönyörködünk a lapátokon keresztül haladó víz játékában. (jelen esetünkben nincs ok a gyönyörködésre)
2. A létrehozott mozgási energia segítségével megőrlünk valamit. (ezen most ne gondolkozzunk el!)
3. Szintén a létrehozott mozgási energia segítségével áramot fejlesztünk. (ezt már kitalálták, vízi erőmű)
Már látom a kígyózó sorokat az Elektromos művek előtt, hogy mennyien szeretnék a nehezen megtermelt felesleges áramot a rendszerbe jó pénzért visszatáplálni.
Ehhez kapcsolódóan jegyzem meg, hogy a szélerőmű is termel áramot! De inkább ne adjunk tippeket, mert még a végén megvalósítják!

Jól látszik, hogy az evolúcióban hiába érezzük magunkat időutazónak és ugrálunk előre hátra, még mindig a leghigiénikusabb megoldás a DEKOMED WC illatosító olaj. Csak egy két fújás a “távolból” és folyamatosan friss illat tölti be teret.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük