Általános Dekomed információk

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

 • Kinek ajánljuk Tisztítószer Webáuházunkat?

  Egyszóval kifejezve: Bárkinek! :- ) 

  Kicsit bővebben: Háztartásokba, iskolákba, egészségügyi intézményekbe, (kórházakba, rendelőkbe, stb…) üzemekbe, irodaházakba, szállodákba, konyhákba, plázákba és az itt felsoroltakon kívül bármely egyéb intézményekbe.

 • 100%-ig magyar gyártásúak a Dekomed tisztítószerek?

  Igen! 

  A Dekomed termékek 100%-ig magyar alapanyagú termékek. Célunk hogy termékeinket teljes mértékben a hazai piacról állítsuk elő, ezzel is segítve a magyar gyártású tisztítószerek elterjedését hazánkban.

 • Kiváló minőségűek a Dekomed tisztítószerek?

  Igen! 

  Bizton állíthatjuk, hogy a Dekomed tisztítószerek kiváló minőségű termékek. Bármelyik termék felveszi a versenyt bármely multinacionális cég bármely termékével. És erre nagyon büszkék vagyunk.

 • Környezetbarátok-e a Dekomed termékek?

  Igen! 

  Dekomed Ökotechnológia

  A “DEKOMED ÖKO-TECHNOLÓGIÁJÁNAK”  köszönhetően, termékeinket igyekszünk a  a lehető legkörnyezetkímélőbb eljárásokkal előállítani. A gyártás folyamatában elsődleges szempontnak tartjuk, hogy csak gondosan megválogatott, a természetre és az élőflórára ártalmatlan, teljesen lebomló alapanyagokat használjunk fel környezetbarát tisztítószereink előállítására.
  Cégünk rendelkezik a MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel a hazai és az Európai Uniós jogszabályoknak.
  A higított, felhasználásra került termékek kb. 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. A legtöbb termékünk koncentrátum, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.
  Így óvjuk elkötelezetten és tudatosan FÖLDÜNKET és élő KÖRNYEZETÜNKET.
  Mert  számunkra kiemelten fontos a környezetbarát tisztítószer.

 • Veszélyesek-e a Dekomed termékek?

  Nem! 

  A Dekomed környezetbarát tisztítószerek semmivel sem veszélyesebbek mint bármely más hasonló termék a piacon, és természetesen az összes termékünk rendelkezik minősített biztonsági adatlappal.
  Minden Dekomed termék a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készül. Vegyész mérnökeinkkel igyekszünk környezet, és “háziasszony” barát termékeket kifejleszteni, hogy a Tisztítószer Webáruház-ban vásárlók midig elégedettek legyenek.

 • Rendben van hogy Dekomed, de nem drága?

  Nem!  

  És ezt a leghatározottabban állíthatjuk. Magas minőségű termékeinket igyekszünk a legjobb áron kínálni, és mivel tisztítószereink 100%-ig magyar gyártásúak, ezért minden egyes forint amit kifizet érte, itt marad az országban. Ez számunkra nagyon fontos!

 • Megvásárolhatom máshol is a Dekomed tisztítószereket?

  Igen! 

  Legkényelmesebben a Dekomed tisztítószereket itt a Tisztítószer Webáruház-ban tudja megvásárolni, de néhány termékünket megtalálhatja a hazai CBA üzletek, és “SPAR partner” polcain is.

 • Gyűjthetek-e jutalom pontokat a vásárlásaimért?

  Igen! 

  Mi az hogy! :)
  Webáruházunkban minden kedves vásárlónkat jutalom pont illeti minden egyes vásárlása után.
  Jutalom pontjait bármikor egyszerűen egy gombnyomással beválthatja a pénztárban.
  Ezen túlmenően minden új regisztrálásért 100 jutalom pont illeti új vásárlóinkat.
  Még nem regisztrált? Regisztráljon most, kattintson ide..

  És ez még nem minden…
  Ne habozzon! Hagyjon  értékelést bármelyik termékünkről, és ezért mi rögtön jóváírunk 100 jutalom pontot Önnek.
  (az értékelést a termék alatt találja meg)

  Tisztítószer webáruház pontgyűjtés akció

 • Vásárolhatok ajándékutalványt szeretteimnek, barátaimnak?

  Igen! 

  Ajándékozza meg szeretteit barátjait egy Tisztítószer Webáruház ajándékutalvánnyal.
  Az utalvány megvásárlása után egy kupon állítunk ki amit Ön egy elegáns gesztussal elküldhet bárkinek.
  Mert adni jó :-)

  Tisztítószer Webáruház ajándék utalvány ezüst 250Ft (kicsi)Tisztítószer Webáruház ajándék utalvány arany 500Ft (kicsi)Tisztítószer Webáruház ajándék utalvány gyémánt 1000Ft (kicsi)Tisztítószer Webáruház ajándék utalvány dupla gyémánt 2000Ft (kicsi)