-142 Ft

Dekomed Mosogatógép öblítő gépi edénymosogatáshoz 1 literes

A termék megvásárlásáért 8 jutalompont jár önnek amit a pénztár oldalon tud beváltani.
Eddig összegyűjtött pontjaim: itt...


973 Ft 831 Ft

Termék összehasonlítás

Leírás

 • ALKALMAZÁS

  A mosogatógép öblítő alkalmas minden mosogatógép típusban való használatra. Alkalmazásával az edények, tányérok, poharak és evőeszközök csillogóak lesznek. Segítségével nem csak a behelyezett eszközök száradnak meg foltmentesen, de a berendezés tisztán tartását is elősegíti! Összetételénél fogva védelmet nyújt a kényes porcelán és üveg eszközök számára!

   

 • FELHASZNÁLÁS

  Töltse tele a készítményből a mosogatógép öblítő szer tartályát és az adagolót állítsa a középső állásra!

 • ÖSSZETÉTEL

  Anionos felületaktív anyag 10-15%, nemionos felületaktív anyag <5%, izopropil alkohol <20%, citromsav <20%, illatanyag és színezőanyag.

  Figyelmeztetések:
  Előírás és rendeltetésszerű használat, kezelés és tárolás során a készítmény nem károsítja az egészséget és a környezetet. A termék permete, ködje, gőze irritálhatja a szemet, nyálkahártyát és a légzőszerveket. Élelmiszerektől távol tartandó! Gyermekek kezébe nem kerülhet! A keletkezett gőzt/permetet nem szabad belélegezni! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást! Ha szembe kerül, azonnal bő vízzel ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni! Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni és a címkét meg kell mutatni! Tűzveszélyes. Lenyelve ártalmas. Szemizgató hatású! Gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak.

  Tárolás:
  Száraz, hűvös, fagymentes helyen zárt csomagolásban, sugárzó hőtől védve. Minőségét megőrzi az eredeti csomagolásban a jelzett időpontig!

Értékelések (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első aki értékeli a “Dekomed Mosogatógép öblítő gépi edénymosogatáshoz 1 literes” termékünket

Ezt a termékünket még nem értékelték

0