-207 Ft

RIASEPT folyékony kézfertőtlenítő szappan 1 L

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)
A termék megvásárlásáért 19 jutalompont jár önnek amit a pénztár oldalon tud beváltani.
Eddig összegyűjtött pontjaim: itt...


2.086 Ft 1.879 Ft

Termék összehasonlítás

Leírás

[one_fourth class=” last=’no’ ]

[info ]ALKALMAZÁS[/info]

Fertőtlenítő kézmosásra alkalmas folyékony szappan, minden olyan területen alkalmazható, ahol a kéz hatékony fertőtlenítése kiemelkedően fontos: pl. egészségügyi intézmények, iskolák, óvodák, bölcsődék, élelmiszer ipari cégek, éttermek, cukrászdák, de intézmények és munkahelyek közös mosdó helyiségeiben is kiválóan alkalmas az esetleges fertőzések megakadályozásában és továbbvitelében. Alkalmazási koncentráció: higítatlan állapotban.

[/one_fourth]
[one_fourth class=” last=’no’ ]
[info ]FELHASZNÁLÁS[/info]

Fertőtlenítő kézmosásra alkalmas folyékony szappan, mely baktericid és fungicid hatású. A szerből 1-2 ml-t kell a száraz vagy enyhén nedves tenyérbe vagy ápolandó testfelületre adagolni, majd a teljes felületen egyenletesen szétmasszírozni. Javasolt hatóidő: 30 másodperc. A fertőtlenítő szappant folyóvízzel alaposan le kell öblíteni. Antimikrobális spektrum: baktericid, fungicid, tuberkulocid, algicid és részleges virucid.

[/one_fourth]
[one_fourth class=” last=’no’ ]
[info ]ÖSSZETÉTEL[/info]

Biocid hatóanyag 7,5 g/kg kvaterner ammonium vegyület, Benzil-C12-16-alkildimetil-klorid. Figyelmeztetés: a készítményt más kézmosó készítménnyel nem szabad keverni.

[/one_fourth]
[one_fourth class=” last=’yes’ ]

Értékelések (1)

5.0
1
0
0
0
0

Termék értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Magdi

    Nagyon szeretem! :)

0