-22.610 Ft

KIA cipővédő lábzsák az adagoló automatába 2000 db

> CIKKSZÁM.: KIA-cipovedo-2000db

Cipővédő zsák KIA Compact cipővédőzsák adagolóhoz. Kék színben, bokánál gumírozva. Erős, ellenáll a tépésnek, szakításnak. 40-szer 50 darabos kötegben, melye kötegek z adagoló automata oszlopába helyezhetők. A cipővédő zsák alkalmazása segít a fertőzések és a szennyeződések továbbvitelének megakadályozásában. 2000 darab/doboz. Használata az egészségügyben, kórházakban, klinikákon, fogorvosi rendelőkben, szociális intézményekben és az élelmiszeripar területén ajánlott.

Vásárolja meg most a hozzátartozó a automata adagoló gépet! Katt ide…

118.600 Ft 95.990 Ft

A termék megvásárlásáért 960 jutalompont jár önnek amit a pénztár oldalon tud beváltani.
Eddig összegyűjtött pontjaim: itt...


Termékleírás

ALKALMAZÁS

Cipővédő zsák KIA Compact cipővédő lábzsák adagolóhoz. Kék színben, bokánál gumírozva. Erős, ellenáll a tépésnek, szakításnak. 40-szer 50 darabos kötegben, mely kötegek az adagoló automata oszlopába helyezhetők. A cipővédő lábzsák alkalmazása segít a fertőzések és a szennyeződések továbbvitelének megakadályozásában. 2000 darab/doboz. Használata az egészségügyben, kórházakban, klinikákon, fogorvosi rendelőkben, szociális intézményekben és az élelmiszeripar területén ajánlott.

FELHASZNÁLÁS

Helyezze a lábát a cipővédő lábzsák adagoló automata fölé, mely a kéz érintése nélkül a lábra helyezi a cipővédő zsákot. A MiniClamp manipulátor használatával a szennyezett cipővédő lábzsák könnyen levehető a cipőről és a szenzoros nyitású hulladékgyűjtőbe dobható.

ÖSSZETÉTEL

Anyaga: polietilén.

Értékelések (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első aki értékeli a “KIA cipővédő lábzsák az adagoló automatába 2000 db” termékünket

Ezt a termékünket még nem értékelték. Legyen Ön az első!