-344 Ft

Dekomed folyékony mosógél gépi mosáshoz 3 literes fehér textíliákhoz

A termék megvásárlásáért 20 jutalompont jár önnek amit a pénztár oldalon tud beváltani.
Eddig összegyűjtött pontjaim: itt...


2.370 Ft 2.026 Ft

Termék összehasonlítás

Leírás

 • ALKALMAZÁS

  A mosógél koncentrátum használatával a ruhák visszakapják eredeti fehérségüket, köszönhetően az optikai fehérítő és a mosószóda együttes intenzív fehérítő hatásának. Használatakor a ruháknak kellemes illatot és puhaságot biztosít külön öblítő alkalmazása nélkül is, már közepes mosási hőmérsékletnél (40-60°C) is.

 • FELHASZNÁLÁS

  Kézi mosásnál 10 liter vízhez 40 ml mosógél koncentrátumot adjunk. Gépi mosásnál 5 kg száraz ruhához a mosóvíz keménysége és a mosandó ruhák szennyezettségének függvényében a mellékelt ábra szerint adagoljuk közvetlenül a mosógépbe. Makacs szennyeződésnél tegyen mosógélt közvetlenül a foltra és úgy helyezze a mosódobba. Közepes és kemény víznél használja a DEKOMED vízlágyító gélt!

 • ÖSSZETÉTEL

  Anionos felületaktív anyagok 5-15%, nemionos felületaktív anyagok <5%, szappan <5%, citrát, foszfonát <5%, optikai fehérítők, enzimek, tartósítószer: benzisothyazoline, methylisothiasoline, illatanyagok: limonene, linalool

   Tárolás:
  Száraz, hűvös, fagymentes helyen zárt csomagolásban, sugárzó hőtől védve. Minőségét megőrzi az eredeti csomagolásban a jelzett időpontig!

   Figyelmeztetések:
  Élelmiszerektől távol tartandó! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha szembe jut, bő vízzel ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást! Gyapjú és selyem mosására nem alkalmas!

Értékelések (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első aki értékeli a “Dekomed folyékony mosógél gépi mosáshoz 3 literes fehér textíliákhoz” termékünket

Ezt a termékünket még nem értékelték

0