-20 Ft

Bonus 5 darabos mosogatószivacs dörzsivel, formázott

A Bonus 5 darabos formázott mosogatószivacs az oldalakon kialakított mélyedéseinek köszönhetően védik a körmöt és a manikűrt, de mindemellett kényelmesebb használatot is biztosítanak. A szivacsok 3 színben kerülnek csomagolásra. A színek segítenek, hogy ne tévesszük össze a felhasználás célját és helyét, legyen szó akár, a konyháról, a fürdőről, vagy a kertről.

269 Ft 249 Ft

A termék megvásárlásáért 2 jutalompont jár önnek amit a pénztár oldalon tud beváltani.
Eddig összegyűjtött pontjaim: itt...


Termékleírás

ALKALMAZÁS
A Bonus 5 darabos formázott mosogatószivacsa az oldalakon kialakított mélyedéseinek köszönhetően védik a körmöt és a manikűrt, de mindemellett kényelmesebb használatot is biztosítanak. A szivacsok 3 színben kerülnek csomagolásra. A színek segítenek, hogy ne tévesszük össze a felhasználás célját és helyét, legyen szó akár, a konyháról, a fürdőről, vagy a kertről. Az 5 darabos kiszerelésű Bonus formázott mosogatószivacsok 7mm vastag tartós dörzsivel kerülnek összeragasztásra, ezért a szivacsos rész élettartama is hosszabb és a dörzsi felülete erősebb súrolást tesz lehetővé.

FELHASZNÁLÁS
A Bonus 5 darabos formázott mosogatószivacsának dörzsi felülete a súrolásra érzékeny felületeken (üveg, teflon, gépkocsi fényezése) nem használható!

Mérete: 4,5 x 7,1 x 9,5 cm

Értékelések (0)

0.0
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első aki értékeli a “Bonus 5 darabos mosogatószivacs dörzsivel, formázott” termékünket

Ezt a termékünket még nem értékelték. Legyen Ön az első!